tirsdag 6. april 2010

Jentekjoler!

Kjoler til vårjenter!

"Lille Prinsesse" SOLGT! :-)
Str 3 år. Lilla babykord og Tildastoff, med krone på.


"Rødhette og ulven"

Støvblå babykord, soppestoff og nydelig pyntebånd nederst, med Rødhette og Ulven på. Funderer på om den kanskje skal få en sopp på seg?
str 4 år.
kr 400,-

"Bambi"

Varmrød babykord, korall og turkis. Bambi på besøk! SOLGT!
Str 5-6 år.
kr 400,-

4 kommentarer:

 1. Utrolig fine klær du har sydd!! Herlige farger!

  SvarSlett
 2. Så fine kjoler - og så flink du er. Jeg fikk et innfall (utfall?) og bestilte plutselig en overlock-maskin i påsken. Den dukket opp allerede dagen etter - men den sto til pynt i mange dager før jeg hadde samlet meg nok til å begynne å sette meg inn i den. Oj- oj - oj. Det var en periode i går jeg trodde jeg hadde kjøpt meg en maskin over hodet - en mellomversjon Singer - med 5 ulike trådinnganger. Etter mye om og nistudier av instruksjonsboka kom jeg da fram til den sømmen jeg hadde valgt meg. Tålmodighet viser seg å gi avkastning. Treeing med pinsett. My God. Før påske fant jeg et barne-Burda fra 1975 hos mormor - og har klippet deler og justert mønster til en bluse. Tror jeg snart har 10 eks i ulike kombinasjoner, vidder og lenger og jeg vet ikke hva. En god prosess. Nå må jeg snart gå over til en annen modell. Tenker litt på buksedress til jente. Har bestilt meg en bok også - med base i 70talls barnetøy - så gleder meg til å få den.

  Hei og hopp - håper påsken var topp ;).

  SvarSlett
 3. Heisann begge to, og tusen takk!
  Ja, Nina, så det på bloggen din at du ikke klarte å motstå fristelsen lenger! Hihi! Herlig, ikke sant! Gleder meg til å se dine kreasjoner! :-)
  Du er så flink til å sy flere av samme ting, du! Er ikke like tålmodig som deg, jeg! Må stadig prøve noe nytt, nytt mønster, varisasjon her og der, guttetøy - jentetøy, smått - stort, Puh!
  Har klippet shortser og bukser og kjoler i kveld, som alt kan sys med blå overlocktråd - for det er det som står i nå! :-) Et form for system det også, :humre:
  Vi snakkes Nina! Kos

  SvarSlett
 4. Flotte kjoler!! Du er produktiv for tiden skjønner jeg! Jeg har brukt de siste kveldene på å se etter ny maskin. Burde ha sydd i steden.. Noen bukser og siklesmekker har det da blitt! Gleder meg til marked!

  SvarSlett