søndag 13. september 2009

Ny kjole og 4års bok


Vi har nettopp fått en liten pusekatt i huset, og derfor var det en selvfølge at det måtte bli en pus på kjolen denne gangen, i anledning utdeling av 4årsbok i kirka.

Poserer med mammas sko! :-)

Pusekatten ble ikke vellykket, minner mest om en mislykka sjøhest syns jeg selv, men hun så da at det var en katt, så da så! Stoffet til ermene har hun også valgt selv.
Ble, til tross for katten, ganske vellykket. Slik kjoler syr jeg gjerne flere av, da med en annen applikasjon...Her, på det siste bildet er ikke katten helt ferdig, men fasongen på kjolen kommer best fram på dette bildet.

4 kommentarer:

 1. For det første - kult logonavn. Fallari. Det er ikke lett å komme på noe. Jeg også har vurdert de logoetikettene ved flere anledninger, men ikke trykket bestill ennå..litt fordi jeg ikke vet hvor mye jeg skal sy - og litt fordi jeg er usikker på hva som skal stå ;).

  Hvor mange timer har døgnet ditt? To små unger inkl. Jøje meg så mye flott du har sydd. Jeg sydde siste stinget i en pute i bruntoner jeg begynte på i går kveld. Jeg har ikke så mye symotivasjon nå, men har brukt en del tid på å klippe til lapper. Tenker litt på å lage en slagsblogg, men jeg vet ikke helt ennå der heller ;).

  Håper vi ses brått ;)! Så koselig at du har laget blogg - og så må du hilse det søte bokbarnet fra meg!

  SvarSlett
 2. Foarte interesat subiectul postat de tine, m-am uitat pe blogul tau si imi place ce am vazu am sa mai revin cu siguranta.
  O zi buna!

  SvarSlett
 3. Sjekk det siste innlegget! Forsto ingen ting, jeg, så jeg gikk inn på google oversetter, der fant jeg ut at dette er skrevet på rumensk og betyr følgende(Direkte oversatt):
  "Veldig interessant tema postet av deg, så jeg på bloggen, og jeg liker det jeg så jeg vil definitivt komme tilbake.
  Ha en god dag!"

  Litt kult!
  //Åse

  SvarSlett
 4. Så utrolig nydelig kjole...og jente!!

  Hehe, gøy med oversettelse ja :)

  hilsen trollungen

  SvarSlett